Gavekort

Gi bort den diggeste gaven!

Gavekort fra Restaurant Køl i Fredrikstad gir opplevelse, matglede og muligheten til å ha det fint sammen.

Uansett om gavekortet gis som julegave, bursdagsgave, til bryllup, jubileum eller andre anledninger er et besøk hos oss noe de fleste setter pris på. Vi legger stor vekt på service, god opplevelse og ikke minst et solid arbeid med maten.

Gavekortene har ett særegent preg og er designet av The Pitch. De er ordentlig håndverk og trykkes her i Fredrikstad av Presserommet – Vi støtter lokale bedrifter.

Kjøp ditt gavekort i restauranten

Gavekortene kjøpes og betales i vår restaurant på Nygaardsplassen i Fredrikstad. Skal du gi til bedriftens ansatte eller ønsker og kjøpe et større antall, kan du kontakte oss for bestilling. Da gjør vi kortene klare og de kan hentes til avtalt tidspunkt. Se våre åpningstider for når restauranten er åpen, eller kontakt oss for avtale utenom normal åpningstid.

Du velger beløpet

Gavekortene fra Køl bestemmer du selv beløpet på. Om du vil gi en gave fra 400 til 2000 kroner eller mer – dette informerer du bare om når du kommer innom restauranten. Gavekortet er gyldig i ett år fra utstedelse.

Har du ikke mulighet til å komme innom?

Vi tilbyr en digital løsning på gavekort for de som av ulike årsaker ikke har mulighet til å komme innom oss. Gavekortet bestilles og betales enkelt via linken under og man mottar gavekortet på mail som PDF fil. Dette kan skrives ut eller sendes direkte til ønsket mottaker. Bestill digitalt gavekort i linken her:

Kjøp gavekort her

Ønsker du å teste mat og opplevelsen hos oss før du gir det bort som gave? Bestill bord på Restaurant Køl via linken her: